Tervetuloa tuore kasvatustieteiden opiskelija!

Moikka tuore kasvatustieteilijä ja tervetuloa tutustumaan Suomen Kasvatustieteiden Opiskelijoiden Liittoon, eli lyhyemmin SKOLiin!

Ensinnäkin, onneksi olkoon opiskelupaikasta! Nyt on päästy vähän vetämään henkeä pääsykokeiden jälkeen ja syksyllä se aherrus sitten alkaa. Mutta älä huoli, kasvatustieteiden opiskelu on tietysti ihan superkivaa ja mielenkiintoista 😉

Käy ihan alkuun seuraamassa meitä somessa, jotta pysyt kärryillä siitä, mitä SKOL tekee.

SKOL on vuonna 2018 perustettu Suomessa opiskelevien kasvatustieteilijöiden yhteistyöjärjestö. Olemme siis hyvinkin tuore toimija ja vielä polkumme alussa. Me järjestämme tapahtumia, tiedotamme, brändäämme kasvatustieteilijöitä ja nostamme kasvatustieteilijöiden näkyvyyttä koko Suomen laajuisesti, tuotamme opiskelijoille ja alumneille hyödyllistä materiaalia, sekä paljon muuta. Tutustu ihmeessä nettisivuihimme ja tutkaile mitä olemme tehneet alkuvuoden aikana!

Teemme yhteistyötä kaikkien Suomen kasvatustieteiden opiskelijoiden järjestöjen kanssa. Järjestöjä on kahdeksan: Rovaniemen Lastu ry, Motiva ry, Kassos ry, Mentor ry, Emile ry, Katko ry, Peduca ry sekä Aikuiskasvatuksen Kilta ry. Mikäli olet oman kotiyliopistosi ainejärjestön jäsen, olet automaattisesti myös SKOLin jäsen ja pääset sitä kautta osallistumaan toimintaamme.

Pysy meidän mukana koko opiskeluaikasi – verkostoidu, pidä hauskaa ja osallistu! Ja kun valmistut, järjestämme toimintaa myös alumneille, eli valmistuneille kasvatustieteilijöille.

Ihanaa loppukesää ja nähdään syksyn aikana! ❤