Vegecon tulee, oletko valmis!

Hei sinä ihana kasvatustieteilijä! Olethan tulossa Supersitseille 1.11. Turkuun?

Meillä on sinulle loistavia uutisia! Sitsien ympärille on rakennettu nyt ensimmäistä kertaa koko päivän spektaakkeli, Vegecon!

Luvassa on tutustumista muiden kaupunkien kasvatustieteilijöihin, kun pääsemme joukkueissa kiertämään erilaisia konkreettisia ja hyödyllisiä kasvatustieteilijän työelämään liittyviä rasteja! Takaamme, että päivän työpajoista saat loistavia avaimia tärkeisiin työelämän teemoihin. Työpajoja meille on pitämässä Specia, SKOL ja kasvatustieteen opiskelijajärjestöt ympäri Suomea. Päivän kruunaa luonnollisesti Katko ry:n meille järjestämät hyvää tunnelmaa tihkuvat sitsit.
Löydät Vegecon-tapahtuman myös Facebookista

Miksi Vegeconiin kannattaa osallistua?

1) Konkreettisia työkaluja työelämään ja siirymävaiheeseen

Saat konkreettisia oppeja polttaviin työelämän teemoihin. Työelämäapproilla käsitellään esimerkiksi sitä, miten löytää piilotyöpaikkoja ja miten neuvotella itselleen asiaankuuluva palkkaus.Luvassa on konkreettisia vinkkejä, joista takaamme hyödyn urallesi. Käsittelemme päivän aikana laajasti työelämän ilmiöitä, kuten myös mentorointia, urapolun rakentamista sekä esiintymistaitoja!

2) Verkostoituminen

Pääset jo päivän aikana tutustumaan muiden kaupunkien kasviksiin. Tuttavat omalta alalta ovat elintärkeitä, niin oman kasvatustietilijäindentiteetin, kuin hienojen työmahdollisuuksienkin löytämisen kannalta. Yhdessä tekemisestä oppii aina hurjasti.

Tulethan kanssamme tekemään historian kirjoihin jäävää ensimmäistä Vegeconia, jota tullaan muistelemaan vielä vuosienkin päästä. HUOM: Tapahtumaan voi osallistua, vaikka ei ole menossa sitseille.

Lue lisää Supersitseistä täältä!

Supersitsit ovat loistava tapa kerätä yhteen kasvatustieteilijöitä ympäri Suomea. Sitsien yhteydessä me kasvikset olemme jo valmiiksi samassa kaupungissa ja tämän vuoksi päätimme perustaa Vegeconin! Vuosittain eri kaupungissa järjestetyt yhteiset sitsit saavat nyt rinnalleen päivätapahtuman, jossa rennolla ja innostuneella asenteella pääsemme pureutumaan joka vuosi uudella konseptilla tärkeisiin kasvatustieteilijän työelämän teemoihin.

Kertauksena vielä:

Mitä? Vegecon – Työelämäappro

Missä? Turun Yliopiston tiloissa

Milloin? Perjantai 1.11. klo 12-15. Sitsit alkavat klo 18:00, joten välissä ehtii hyvin hengähtää ja valmistautua.

Ilmoittautuminen: Vegeconiin voit ilmoittautua mukaan jo supersitsien ilmoittautumislomakkeen kautta, joka aukeaa maanantaina 30.9. klo 12:00. Vegeconiin aukeaa myös oma ilmoittautumislomake maanantaina 7.10 klo 12:00 ja on auki 20.10. klo 00:00 asti (lomake julkaistaan tapahtumassa ilmon auetessa).

Lisätietoja tapahtumasta voi kysyä SKOLin Suvilta (suvi.m.poikela@gmail.com tai Malvalta (malva.envall@gmail.com).

Nähdään Vegeconissa ja pullistellaan kasvisylpeydellä!