Haluatko mukaan kehittämään valtakunnallista toimintaa kasvatustieteilijöille?

Haluatko suunnitella ja toteuttaa koko Suomen laajuista toimintaa kasvatustieteiden opiskelijoille? Haluatko tutustua mahtaviin tyyppeihin ja tehdä rohkeita kasvisylpeyttä edistäviä tekoja? Nyt tähän kaikkeen on mahdollisuus!

SKOLin vuosikokous järjestetään perjantaina 29.11.2019 klo 17-20 SpeciaHUBissa Helsingissä ja sen aikana valitaan liiton uusi hallitus vuodelle 2020. Lisäksi kokouksessa käydään läpi ja esitetään hyväksyttäväksi hallituksen toimintasuunnitelma vuodelle 2020 sekä vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös. Jokaisella jäsenjärjestöllä on yksi ääni käytössään, mutta vuosikokous on avoin kaikille liiton jäsenille. Kokoukseen on mahdollisuus myös osallistua etäyhteyden avulla. Ilmoitathan siitä meille etukäteen joko hakemuksen yhteydessä tai sähköpostitse viimeistään 16.11.2019 mennessä.

Mikäli haluat hakea SKOLin hallitukseen, kirjoita meille lyhyt max yhden A4-sivun hakemus, joka lähetetään kaikille jäsenjärjestöille luettavaksi etukäteen. Toivomme, että vastaisit näihin kolmeen kohtaan hakemuksessasi:
1. Kerro itsestäsi. (Missä kaupungissa opiskelet? Kuinka kauan olet opiskellut? Onko sinulla järjestötaustaa vai lähdetkö innolla kokeilemaan uusia asioita?)
2. Miksi haluat mukaan SKOLiin? (Mitä haluaisit tehdä ja oppia SKOLissa? Kiinnostaako sinua jokin tietty pesti? Onko sinulla jokin oma idea, jota haluaisit lähteä toteuttamaan?)
3. Mitä annettavaa sinulla olisi SKOLille? (Millaista osaamista sinulla on? Miten sinä voisit edistää SKOLin toimintaa?)

Hakemuksen tekoa ei kannata säikähtää, eikä SKOLin hallitukseen pyrkivän tarvitse olla järjestötoimintakonkari. Hakemuksella mittaamme ennemminkin motivaatiota sekä annamme äänioikeutetuille jäsenjärjestöillemme mahdollisuuden tutustua etukäteen hakijoihimme. Kenestä tahansa voi tulla huippu SKOLilainen, kunhan häneltä löytyy intoa sekä halu parantaa kasvatustieteiden opiskelijoiden toimintaa Suomessa. Toiveenamme olisi, että saisimme tulevalle kaudelle hallituslaisia jokaisesta jäsenjärjestöstä, jolloin kaikki kasviskaupungit olisivat edustettuna. Hakemus tulee lähettää viimeistään 4.11.2019 mennessä SKOLin sähköpostiin skol.hallitus@gmail.com.

Linkki Facebooktapahtumaan

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Toivottavat SKOLin hallituksen 2019 puolesta,
Hallituksen puheenjohtaja Alice Jäske ja varapuheenjohtaja Johanna Ojama