AKK & SKOL kouluttaa: Oppimismuotoilu

AKK & SKOL kutsuvat niin kasvatustieteiden opiskelijat kuin alumnitkin yhteisen oppimisen äärelle!

Oletko viime aikoina ihmetellyt, mitä ihmettä on learning design, eli tutummin suomeksi ”oppimismuotoilu”? Miten oppimiskokemuksia voidaan muotoilla?

Onko edessäsi töissä tai harrastuksissa kehittämishaaste, johon kaipaat uusia työkaluja? Haluatko kehittää tiimisi, organisaatiosi tai verkostosi yhteistoiminnan uudelle tasolle?

Näihin kysymyksiin vastataan AKK:n ja SKOL:n oppimismuotoilukoulutuksessa maanantaina 25.11. klo 17-18.30. Oppimismuotoilu on menetelmä, joka yhdistää palvelumuotoilun ja organisaatio-oppimisen ajattelumallit ja työkalut. Illan aikana alan konkarikouluttaja valoittaa oppimismuotoilun kenttää ja lisäksi osallistujat pääsevät tekemään muutamia harjoitteita.

Kouluttajana toimii Annu Karkama Mukamas Learning Designilta. Mukamas auttaa luomaan ketterää oppimisen kulttuuria osallistavien valmennusten ja oppimistapahtumien keinoin. Lue yrityksestä lisää: https://mukamas.fi/

MITÄ? Oppimismuotoilukoulutus
MISSÄ? Specia Hub, Snellmaninkatu 19–21 F 13 sekä striiminä
MILLOIN? Paikan päälle saa tulla klo 16:30 eteenpäin. Itse koulutus on klo 17:00-18:30
KENELLE? Yleisen ja aikuiskasvatustieteen opiskelijoille ja alumneille kotiyliopistosta riippumatta!

👉🏻 Ilmoittaudu mukaan: https://forms.gle/6PYHLdGfvm8VkdkG9

Opiskelijoille ja alumneille on omat läsnäolokiintiönsä. Ilmoitamme, mikäli kiintiöt täyttyvät.

Tila on osallistujamäärältään rajallinen ja osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan siis, että vaikka ilmoittautuisit tapahtumaan, et välttämättä mahdu mukaan paikan päälle. Voit kuitenkin osallistua tapahtumaan myös striimin välityksellä. Saat vahvistuksen osallistumisesta erillisenä sähköpostiviestinä.

Lisätietoja:
aikuiskasvatuksenkilta@gmail.com

Specia ry toimii tapahtuman yhteistyökumppanina.