Etsimme toimihenkilöitä vuoden 2020 toimintaan. Hae mukaan!

Etsimme nyt SKOLin vuoden 2020 toimintaan mukaan aktiivisia ja innokkaita toimihenkilöitä!

Jos haluat luoda uutta, edistää kasvatustieteilijöille tärkeitä asioita, brändätä kasvatustieteilijöitä, viestiä ja toimia yhteistyössä mahtavien kasvatustieteilijöiden kanssa, hae mukaan! Toimihenkilönä pääset osaksi hallituksen toimintaa ja saat arvokasta kokemusta järjestötoiminnasta.

Etsimme toimihenkilöitä pääasiassa kolmeen rooliin:

1) 1 toimihenkilö alumnitiimiin, toteuttamaan mentorointiohjelman kehitystä yhdessä alumnitiimin kanssa
2) 1 toimihenkilö, toteuttamaan SKOLin nettisivujen uudistusta
3) 1 tai useampi toimihenkilö, toteuttamaan SKOLin visuaalisen ilmeen (ja logon) uusimista

HUOM! Voit myös hakea toimihenkilöksi vapaamuotoisella hakemuksella, jos sinua kiinnostaa jokin rooli tai projekti, jota ei löydy yllä olevasta listasta. Otamme uusia ajatuksia ja ideoita vastaan erittäin mielellämme.

Haet sitten tiettyyn toimihenkilörooliin tai vapaamuotoisesti, kirjoita meille lyhyt, max. yhden A4 pituinen hakemus. Toivomme, että vastaisit näihin asioihin hakemuksessasi:

  • Kerro itsestäsi. (Missä kaupungissa opiskelet/olet opiskellut? Kuinka kauan olet opiskellut? Onko sinulla järjestötaustaa vai lähdetkö innolla kokeilemaan uusia asioita?)
  • Mihin rooliin haet, vai haetko vapaamuotoisella hakemuksella mukaan?
  • Miksi haluat toimihenkilöksi SKOLiin? Mitä haluaisit oppia SKOLissa?
  • Millaista osaamista sinulla on? Miten sinä voisit edistää SKOLin toimintaa?
  • Onko sinulla jo ideoita, miten aiot tai haluat toteuttaa hakemaasi roolia ja sen tehtäviä? Jos haet avoimella hakemuksella, kerro mitä haluaisit tehdä SKOLissa vuoden 2020 aikana?

Jos sinulta löytyy intoa sekä halu parantaa kasvatustieteiden opiskelijoiden toimintaa Suomessa, olet etsimämme toimihenkilö! Sinun ei siis todellakaan tarvitse olla mikään järjestökonkari.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 15.3. osoitteeseen skol.hallitus@gmail.com. Kirjoita sähköpostiviestin otsikkokenttään ”Hakemus toimihenkilöksi”. Käsittelemme hakemukset SKOLin hallituksen kokouksessa 16.3. ja saat pian sen jälkeen meiltä viestiä. 😊